Онлайн книжарница

неделя, 31 октомври 2010 г.

Група Научна Фантастика във Фейсбук България


За мен е удоволствие да отбележа, че група Научна Фантастика във Фейсбук България вече има 470 участници. Искам да поканя всеки, който чете, пише или просто се интересува от НФ, хорър или фентъзи да се присъедини.
Поне четирима от членовете на групата са носители на наградата Еврокон. Имаме един гръцки издател, двама италиански редактори, а също така и вдовицата на писателя Фред Саберхаген - /леля/ Джоан Саберхаген.
Работен език на групата е българският, но никой няма да се разсърди ако публикувате нещо и на английски.
Ако желаете да се присъедините можете да го направите на този адрес:
http://www.facebook.com/group.php?gid=89666205978
Добре дошли!

share button

6 коментара:

nana каза...

Пак не съм изтълкувана правилно.Абстрактно погледнато около главата като анимация ореол от малки.Нищо повече-без злобни намеци, както е разбрано.Просто весела шегичка и повод за лека усмивка.после кой бил счупил JTAG.Сега аз да пиша ли ....4 букви

Анонимен каза...

Мога ли да получа покана за тази група?

Анонимен каза...

Как ще получа покана като съм анонимен? Казвам се Николай Ничев - имам профил във Фейсбук и от там научих за този блог и в него прочетох за групата. Обичам и се интересувам от фантастика и фентъзи! Благодаря за вниманието.

Radi Radev каза...

Можете да се присъедините към група Научна Фантастика просто като кликнете върху оцветената връзка.

cefules каза...

И с ръка на сърцето, казвам, че групата става все по-приятно и приятно място. За месеци си възстанових толкова пропусната информация през годините, при това неусетно, без никакви усилия, че наистина се чувствам душевно по-богат. Но това е най-малкото, далеч по-важно за самия мен е, че ми върна едно отдавна забравено чувство. Живеех във фантастичен свят в ранната си младост, започнах да си го възвръщам. Дано, дано продължи да се развива в същия дух, че станал съм малко суеверен и фаталистично настроен. Много хубави места в интернет се напълниха с тролове, критикари и главозамаяли се самозванци, които не стават за нищо друго, освен да тормозят хората около себе си. Дано в групата да не проникнат такива или да не проникне заразата им. Поздрави, Ради!

Radi Radev каза...

Благодаря, Стефане. В крайна сметка всички носим жито за една и съща мелница.