Онлайн книжарница

събота, 25 май 2013 г.

Пролетен базар на книгата в НДК



Честит 24 май, празник на писмеността и културата!

По случай празника се организира ежегодния Пролетен базар на книгата в НДК, който тази година ще се състои между 28 май и 2 юни!

ИК „Колибри“ ще Ви очаква там всеки ден от 10.00 до 20.00 ч. на етаж 3, щанд 18!

Ето и новите ни заглавия за Пролетния базар на книгата:

● За ценители

„Възмущение“ от живия класик на американската белетристика Филип Рот. Вълнуващ разказ за неопитността, глупостта, интелектуалната съпротива, посвещаването в интимността, смелостта и грешката. Тази година най-награждаваният американски автор навърши 80 години.

● За тийнейджърите

„През Вселената” от младото дарование Бет Ревис. Зашеметяващ антиутопичен трилър с научнофантастичен сюжет. Седемнайсетгодишната Ейми е застинала в криогенната камера на необозрим космически кораб. Двеста години по-рано тя е напуснала Земята заедно с родителите си, за да се събуди на друга планета.

● За дамите

„Нaричайте ме Скарлет” от феномена на френската литература Катрин Панкол! Разказ за три девойки от малко френско градче, решили да изпробват късмета си в Париж. Панкол е преведена на 25 езика, а от книгите й са продадени над три милиона екземпляра!Трилогията, която започва с „Жълтите очи на крокодилите“, й носи нечуван успех.

● За почитателите на оригинално съвременно фентъзи

„Безумна луна“ – втора книга от поредицата на Джим Бъчър „Досиетата на Дрезден“, абсолютен бестселър на „Ню Йорк Таймс“. „Буреносен фронт“ вече запозна българските читатели с Хари Дрезден – единствения наемен магьосник и детектив в Чикаго!

● За пристрастените към криминалните интриги

„Игра на криеница“ от повелителя на криминалето Джеймс Патерсън. Тази книга е още едно свидетелство, че Патерсън е „кралят на романите, четящи се на един дъх“.

● За всички, които искат да изглеждат зашеметяващо на плажа!

„Чудото, наречено The Fast Diet или диетата 5:2“ от д-р Майкъл Мозли, Мими Спенсър. Заглавието е красноречиво – това епоследната сензация в областта на диетологията. Книгата излезе в началото на годината във Великобритания и само за първите 8 дни се продадоха над 35 000 екземпляра.

● По случай Международния ден на детето

„Чудният роман на Кум Лисан“ от Димитър Стоевски. Приключенията на вероломния Кум Лисан имат за първоизточник хитроумни народни басни и хумористични разкази за животни, чиято диря отвежда чак в Древността! Изобразена е непримиримата и вечна борба между доброто и злото, между лъжата и истината, честността и безчестието.

Детските ни книжки ще бъдат представени на 1 юни от 11.00 часа на етаж 3, щанд 18. За малчуганите сме предвидили вълнуваща среща с фокусника Мистер Телмо – един истински крал на мистерията! Ще се потопим в невероятния свят на вълшебствата и ще повярваме завинаги в тях!



В рамките на Пролетния базар на книгата всички книги ще се продават с 20 % отстъпка!

Ще ви изненадаме и със специални селекции на цена без конкуренция:

- 2 заглавия за 5 лв.

- 3 заглавия за 10 лв.

Подарете си удоволствие от най-висока класа!

Няма коментари: