Онлайн книжарница

вторник, 11 февруари 2014 г.

Крес - Мариса Мейър



Героите са същите, но не съвсем – Рапунцел не е затворена в кула, а в сателит, обикалящ в орбита около Земята. И в търсене на истината тя не може да си позволи да спусне косата си или да отслаби защитата си. Но дори в бъдещето приказките започват с „Имало едно време...“.
„Егмонт България” издава трета книга от научнофантастичната поредица „Лунните хроники”. „Крес” ще откриете в книжарниците в цялата страна от 10 февруари на цена от 12,90 лв.
Романът ще може да се закупи в EPUB формат от iBookstore, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас: biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, globulbooks.com, myebook.bg, ciela.com, books.bg и mobilis.bg.
Научете повече...

КРЕС

Книга трета от Лунните хроники

Историята

Синдер, капитан Трън, Скарлет и Вълка имат брилянтен план – да надвият кралица Левана и армията ѝ. Но, както всеки добър план, и този се проваля. Недеждата на бегълците е в Крес. Затворена в сателит от детството си, нейн единствен приятел е бордовият компютър. Тази дружба я е превърнала в чудесен хакер. За съжаление, обаче Крес току-що е получила заповед от Левана да открие Синдер и придружителите й.
Когато Крес най-накрая печели свободата си, цената за това се оказва твърде висока. Междувременно кралица Левана е решена на всичко да омъжи колкто се може по-бързо за император Кай. Крес, Скарлет и Синдер може и да не са доброволци да спасяват света, но по всичко личи, че са единствените, които ще се справят със задачата.

Отзивите

Бестселър поредицата на „Лунните хроники” печели любовта на феновете в цял свят. Преведена на 27 езика, тя оглавява класациите за бестселъри на New York Times и USA Today. „Действието в романите на Мариса Мейър се разгръща в ритъма на магията на приказките и шеметното вълнение на антиутопичната фантастика,” коментират от Publisher’s Weekly и горещо ги препоръчват.

Авторът

Мариса Мейер е родена в Такома, Вашингтон. Дипломира се като бакалавър по творческо писане и детска литература в Тихоокеанския лутерански университет.
Магистърската си степен по книгоиздаване получава от университета Пейс. Работи като редактор, преди да се отдаде изцяло на писането. Признава, че освен книгите и четенето сред интересите ѝ са пътешествията, хубавите вина и ловът на антики.

***

„Егмонт България” е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група „Егмонт”, лидер на пазара за детска и тийн литература.
Сред основните партньори на компанията са авторитетни издатели като Disney, Mattel, National Geographic и Warner Bros.
„Егмонт България” е издател на утвърдени и нашумели автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън и Джон Грийн.

Няма коментари: