Онлайн книжарница

неделя, 16 март 2014 г.

Принцесата на Вълците - Катрин Констабъл


„Принцесата на Вълците” от Катрин Констабъл вече може да се открие в книжарниците в цялата страна. Вълшебна приказка в най-добрите традиции на фентъзи книгите, тя ще поведе читателите на вълнуващо приключение из заснежена Русия.
Романът ще откриете в книжарниците в цялата страна на цена от 9,90 лв. Той ще може да се закупи и в EPUB формат от iBookstore, както и в повечето сайтове за продажба на електронни книги, базирани у нас: biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, globulbooks.com, myebook.bg, ciela.com, books.bg и mobilis.bg.

Научете повече...

ПРИНЦЕСАТА НА ВЪЛЦИТЕ

Книгата

Сама в света, Софи мечтае да бъде специална, но никога не би могла да си представи това, което я очаква.
На училищна екскурзия в Русия Софи и двeте ѝ приятелки се оказват на грешния влак. Спасява ги красивата принцеса Анна, която ги отвежда до зимния си дворец и ги омагьосва с истории за изгубени диаманти и трагично минало. Но когато настъпва нощта и вълците излизат, Софи открива повече от приказни истории в изпълнения с тайни дворец.

Отзивите

Бестселър във Франция, преведен на 8 езика, „Принцесата на вълците” е неустоимо магично приключение из заснежена и необятна Русия. „Лиричният разказ на Констабъл поднася общочовешко послание за себеизрастване и откриване на пътя в живота и къде принадлежиш”, коментират от Publishers Weekly.

Авторката

Катрин Констабъл e преподавала теология в университета в Кеймбридж и е работила за престижни издания като Vogue, W, Elle Decoration, Elle и The Independent. Автор е и на много публикации за Tatler и The Sunday Times, преди да започне да пише романи за деца. Омъжена и майка на три деца, Катрин живее в Айлингтън, Лондон.

***
„Егмонт България” е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група ЕГМОНТ, лидер на пазара за детска и тийн литература.
Сред основните партньори на компанията са авторитетни издатели като Disney, Mattel, National Geographic, Warner Bros.
„Егмонт България” е издател на утвърдени и нашумели автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън и Джон Грийн.

Няма коментари: