Онлайн книжарница

събота, 22 март 2014 г.

Стъкленият трон - Сара Дж. Маас


„Егмонт България” издава „Стъкленият трон”, първа книга в нова фентъзи поредица от американската писателка Сара Дж. Маас. Романът - пленителна история, изпълнена със сенки и магия, ще може да се открие в книжарниците от събота, 22 март.
„Стъкленият трон” ще може да се закупи в EPUB формат от iBookstore, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас: biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, globulbooks.com, myebook.bg, ciela.com, books.bg и mobilis.bg.
Научете повече...

СТЪКЛЕНИЯТ ТРОН
книга първа
Сърце от лед. Воля от стомана. Запознайте се с асасина!

Книгата
Селена Сардотиен е измъкната от затвора на Ендовер, за да се озове в плен на разкоша на кралския дворец. Принц Дориан предлага да ѝ върне свободата, но при едно условие. Тя трябва да спечели състезанието за асасин - нов кралски убиец, а нейни опоненти ще са най-жестоките мъже в кралството.
Всекидневието на Селена се изпълва с изтощителни тренировки за големия турнир и с отегчителни до смърт дворцови порядки. Нещата стават малко по-интересни, когато принцът започва да проявява интерес към нея... но грубият капитан на стражата Каол е този, който я разбира най-добре.
Но, когато участниците в турнира започват да измират един след друг, Селена осъзнава, че битката е не само за първото място в надпреварата, но и за живота ѝ.

Отзивите

Сара Дж. Маас публикува първоначален вариант на "Стъкленият трон" в сайта FictionPress. Неочаквано за самата нея, тя печели хиляди фенове, които я окуражават да потърси начин да издаде книгата и на хартия. Десет години по-късно мечтата й се сбъдва и днес "Стъкленият трон" е абослютен феномен на книжния пазар - бестселър на New York Times, преведен на 18 езика. „Ентусиазмът и свежестта на сюжета превръщат романа в изключително вълнуващо приключение“, обясняват успеха на „Стъкленият трон” от Publishers Weekly.
Убедете се сами. Прочетете откъс от романа оттук: http://static.egmontbulgaria.com/92-downloads/throneofglass1.pdf, гледайте трейлъра на книгата тук: http://www.youtube.com/watch?v=j_t1kXaDtRQ

Авторът

Сара Дж. Маас живее в Южна Каролина. Обожава приказките и балета, пие прекалено много кафе и е фен на популярните тв програми. Когато не е заета да пише фентъзи романи за тийнейджъри, обикаля калифорнийското крайбрежие. Научете повече на: sarahjmaas.com

***

„Егмонт България” е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група ЕГМОНТ, лидер на пазара за детска и тийн литература.
Сред основните партньори на компанията са авторитетни издатели като Disney, Mattel, National Geographic, Warner Bros.
„Егмонт България” е издател на утвърдени и нашумели автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън и Джон Грийн.

Няма коментари: