Онлайн книжарница

петък, 25 април 2014 г.

Елитът - Кийра Кас


Америка трябва да избере

Дългоочакваното продължение на тийн бестселъра „Изборът” – „Елитът”, излиза у нас на 26 април. Романът, който разказва очарователната и изпълнена с неочаквани обрати история на Америка Сингер, ще може да се открие в книжарниците в цялата страна на цена от 12,90 лв. Той ще може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас като biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, globulbooks.com, ciela.com, books.bg и mobilis.bg.

Научете повече...

ЕЛИТЪТ

Изборът започна с 35 момичета.
От тях останаха само 6.
И само 1 ще се омъжи за принца.

Книгата

В света на Америка Сингер принцът избира съпругата си с кастинг и оспорвано състезание, излъчвано по телевизията. По стечение на обстоятелствата момичето е принудено да замине за двореца и да се бори за короната и сърцето на принц Максън, без да ги желае. Но нещата бързо се променят и скоро Америка осъзнава, че у нея се зараждат чувства към Максън.
Сега от 35-те предентентки за бъдеща кралица са останали само 6 – Елитът. Колкото повече Америка се доближава до спечелването на короната, толкова колебанията ѝ се засилват. Когато е с Максън, е във вихъра на новата и всепоглъщаща любов. Но всеки път, щом види първата си любов – Аспен, на пост из двореца, спомените ѝ за предишния живот се завръщат. И, докато сърцето ѝ е раздвоено, останалата част от Елита знае точно какво иска. Шансът на Америка да бъде избрана се стопява все повече и повече...

Отзивите

Феновете на антиутопиите и приказните сюжети ще се влюбат в трилогията на Кийра Кас, категорични са медиите отвъд Океана. На страниците на „Изборът” и „Елитът” те ще открият приключения, блясък, политически интриги и пленяваща романтика. Романите вече са преведени на повече от 20 езика, а правата за телевизионна адаптация за закупени отдавна.

Авторът

Кийра Кас израства в Южна Каролина и учи история в университета Радфорд. Днес живее в Блексбърг, Вирджиния, със семейството си. В свободното си време обича да чете и да танцува. Може да я посетите на www.kieracass.com или да я последвате в twitter на @kieracass

***
Егмонт България е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група „Егмонт”. Мисията на компанията е да създава и разказва истории.
Сред основните партньори на издателството са авторитетни световни компании като Disney, Mattel, National Geographic, Warner Bros.
„Егмонт България” е издател на силни и утвърдени автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън, Джон Грийн, Вероника Рот и др.

Няма коментари: