Онлайн книжарница

понеделник, 7 април 2014 г.

Училището свърши - завинаги от Джеймс Патерсън


„Егмонт България” издава „Училището свърши - завинаги”, втората книга в паранормалната тийн поредица от американския автор на бестселъри Джеймс Патерсън. Романът може да се открие в книжарниците от събота, 5 април.
„Училището свърши - завинаги” ще може да се закупи в EPUB формат от iBookstore, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас: biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, globulbooks.com, myebook.bg, ciela.com, books.bg и mobilis.bg.
Научете повече...

УЧИЛИЩЕТО СВЪРШИ - ЗАВИНАГИ

книга втора
Завърнете се в света на Макс, Зъба, Иги, Ръч, Газа и Ейнджъл,
шест незабравими деца, които имат един малък проблем.
Преследвани са от професионални убийци...

Книгата
Максимум Райд и приятелите ѝ са под опеката на агент на ФБР и се опитват да живеят „нормален” живот, като ходят на училище, намират приятели и продължават с търсенето на своите родители. Но Заличителите се завръщат, принуждавайки децата да бягат отново. Гласът в главата на Макс продължава да ѝ напомня, че спасяването на света е в нейните ръце. Но да повярва в това е трудно, особено когато се сблъсква с подобието си – по-нова и по-добра нейна версия, Максимум Райд II.
Отзивите

„Училището свърши – завинаги” е достойно продължение на „Ангелският експеримент”. „Неспирен екшън, приключения, битки и зараждаща се любов” , коментират от VOYA. Романът е преведен на над 20 езика, спечелил верни почитател в цял свят. Следващата част, проследяваща историята на Макс и приятелите й, очаквайте на 14 юни.

Авторът

Джеймс Патерсън е сред най-популярните автори в света. Неговите книги са продадени в 16 милиона екземпляра само в Северна Америка. Той е първият писател, оглавил едновременно класацията на New York Times за книги за възрастни и за деца. Носител на редица престижни международни награди, сред които „Едгар”, „Трилър на годината” и „Автор на годината”. Още за Джеймс Патерсън ще откриете на jamespatterson.com.

***

„Егмонт България” е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група ЕГМОНТ, лидер на пазара за детска и тийн литература.
Сред основните партньори на компанията са авторитетни издатели като Disney, Mattel, National Geographic, Warner Bros.
„Егмонт България” е издател на утвърдени и нашумели автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън и Джон Грийн.

Няма коментари: