Онлайн книжарница

вторник, 20 май 2014 г.

Нощният кораб за Китай - Деймиън Дибън


ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ издава третата книга
в приключенската поредица „Стражи на историята”


Приключения, пътуване във времето, верни приятели и на пръв поглед непобедими злодеи – подгответе се за третата книга в суперуспешната поредица „Стражи на историята”! НОЩНИЯТ КОРАБ ЗА КИТАЙ пристига у нас на 24 май. Романът ще откриете в книжарниците в цялата страна на цена от 9,90 лв. Той ще може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store и Amazon, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас като biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, globulbooks.com, ciela.com, books.bg и mobilis.bg.

Научете повече...


НОЩНИЯТ КОРАБ ЗА КИТАЙ

Съдбата на минало и бъдеще зависи само от един човек...
дали Джейк Жоунс ще съумее да спаси историята за пореден път?


Книгата

Стражите на историята се впускат в ново приключение, най-експлозивното до момента! Джейк Жоунс и приятелите му се пренасят от Англия от времето на Шекспир до Китайската империя в преследване на най-подлия си враг до момента – Зи Занг. Неговата цел е да заличи голяма част от населението и да унищожи световните търговски връзки.
Джейк, Нейтън и Топаз трябва да обединят силите си с международни агенти, за да предотвратят хаоса в световен мащаб. А в сърцето на битката се крие ключът към отдавна изгубен член от семейството на Джейк... дали той ще намери брат си след цялото това време?

Отзивите

„Нощният кораб за Китай” е третата книга в суперуспешната поредица „Стражи на историята”. Тя се издава в 40 държави, преведена е на 26 езика, а правата за екранизацията са закупени от Working Tittle. В нея младите читатели ще открият всичко, което би ги спечелило за верни фенове – приключения, интриги, екшън и малко романтика.

Авторът

Деймиън Дибън е от Лондон, учи сценичен дизайн в гимназията по изкуства „Уимбълдън” и завършва академията по драматично изкуство „Уебър Дъглас”. Във Великобритания е известен като сценарист на различни телевизионни и сценични проекти,сред които „Фантомът от операта” и „Котаракът в чизми”. Задълбочен изследовател, който се интересува живо от всичко – от археологията до космологията, няма нещо, което да обича повече, от добрата приключенска история.

***
Егмонт България е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група „Егмонт”. Мисията на компанията е да създава и разказва истории.
Сред основните партньори на издателството са авторитетни световни компании като Disney, Mattel, National Geographic, Warner Bros.
„Егмонт България” е издател на силни и утвърдени автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън, Джон Грийн, Вероника Рот и др.

Няма коментари: