Онлайн книжарница

сряда, 18 юни 2014 г.

Кампанията БРАВО ПРЕПОРЪЧВА стартира тази година с бестселър заглавия от Сара Десен


„Егмонт България” продължава с кампанията БРАВО ПРЕПОРЪЧВА и през 2014 година. В продължение на 7 броя на списанието с него ще се разпространяват хитови тийн романа. Стартът беше даден на 21 май със „Заедно на път” от Сара Десен. Книгата се разпространява във вестникарските павилиони на специална цена от 4,99 лв. до 1 юли или до изчерпване на количествата. От 4 юни във вестникарската мрежа ще може да се открие „Слушай”, а от 18 юни – „Истината за завинаги”.
БРАВО ПРЕПОРЪЧВА е кампания на водещото тийн списание в България, която се осъществява за втора поредна година. Идеята ѝ е популяризирането и разпространението на успешни от художествената литература за млади читатели. Книгите са обозначени със стикер с логото на инициативата и могат да бъдат закупени от павилионите за продажба на вестници и списания с актуалния брой на БРАВО. Промоционалната цена, на която се предлагат в периода на кампанията, е 4,99 лв. (цената със списание е 6,69 лв.).

ЗАЕДНО НА ПЪТ
„Красиво и въздействащо написано.”
- The Washington Post

 Бестселър на New York Times
 Носител на наградите ALA Teens' Top Ten и Goodreads Choice for Young Adult Fiction
 Във вестникарската мрежа от 21 май

Нощта винаги е била времето на Одън, нейният шанс да избяга от всичко и всички наоколо. Тогава среща Ели, партньор в безсънието и нейн среднощен водач. А безкрая на летните нощи предлага хиляди възможности – ябълков пай, хубава чаша кафе, разговори и дори да се научиш да караш колело…

СЛУШАЙ
„Забавна, емоционална и изключително приятна книга.”
- VOYA

 Бестселър на New York Times
 Отличен с наградите ALA Best Book for Young Adults и YALSA Teen’s Top Ten
 Във вестникарската мреже от 4 юни

Когато е пред обектива, Анабел е модел за подражание. Но в действителност животът й далеч не е перфектен. За щастие си има Оуен. Той е задълбочен, обсебен от музиката и верен на принципите си винаги да казва истината. Но преди всичко е решен да направи Анабел щастлива…

ИСТИНАТА ЗА ЗАВИНАГИ
„Завладяваща, трогателна и прелестна.”
- Publishers Weekly

 Романът е носител на отличията ALA Teen’s Top Ten и New York Public Library Book For the Teen Age
 Във вестникарската мрежа от 18 юни

Мейси е планирала цялото лято много внимателно. В тези планове не е включена работата й в кетъринг „Желание“. И със сигурност го няма Уес.
Но съвсем скоро Мейси открива, че нещата, които най-малко очакваме, са нещата, които най-силно желаем.

АВТОРЪТ

Наричат я „рок звездата на тийн литературата”. Автор на 10 бестселъра, продадени в над седем милиона копия, Сара Десен е безспорна любимка на тийнейджърите в цял свят. Носител е на много престижни награди, а ревютата за романите й за изключителни. Писателката живее в Северна Каролина със съпруга и дъщеря си.

* * *

„Егмонт България” е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група „Егмонт”. Мисията на компанията е да създава и разказва истории.
Сред основните партньори на издателството са авторитетни компании като Disney, Mattel, National Geographic, Warner Bros и др.
„Егмонт България” е издател на силни и утвърдени автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън, Джон Грийн, Вероника Рот и др.

Няма коментари: