Онлайн книжарница

сряда, 13 август 2014 г.

ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ стартира издаването на е-книги с марката НЕШЪНЪЛ ДЖИОГРАФИК


Вече утвърден издател на електронни книги в областта на художествената литература, днес „Егмонт България“ разширява обхвата на дигиталната си дейност и започва да предлага най-новите и популярни книги за деца и възрастни на „Нешънъл Джиографик“ в е-формат. Е-книгите ще са налични във формат EPUB, версия 2 с DRM, и ще могат да се четат на най-разпространените устройства и приложения.

Първото заглавие Сизър Милан: Кратък наръчник за щастливо куче вече може да бъде открито в iBooks Store, Amazon, както и в повечето платформи за продажба на електронни книги, базирани у нас: biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, globulbooks.com, myebook.bg, ciela.com, books.bg и mobilis.bg.

До края на 2014 г. предстои да излязат още:
Пътеводители
Виена (16.08.2014)
Истанбул и Западна Турция (06.12.2014)
Пътеводители „Стъпка по стъпка“
Пеша из Рим (27.09.2014)
Пеша из Париж (25.10.2014)
Пеша из Лондон (22.11.2014)
Научнопопулярни книги
Носи само колкото можеш (30.08.2014)
Книги за деца
Вечната гръцка митология (20.09.2014)
Всичко за скалите и минералите (11.10.2014)
Всичко за замъците (08.11.2014)
* * *

За „Егмонт България”
„Егмонт България“ е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група „Егмонт“. Мисията на компанията е да създава и разказва истории.
„Егмонт България“ е партньор на Националното географско дружество на САЩ от 2002 година. От тогава издателството предлага на книжния пазар редица пътеводители, фотографски наръчници, енциклопедии и научнопопулярни книги. Сред другите основни партньори на издателството са авторитетни компании като Disney, Mattel, Warner Bros и др.
„Егмонт България“ е издател на силни и утвърдени автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън, Джон Грийн, Вероника Рот и др.
Повече информация за „Егмонт България“ ще откриете на egmontbulgaria.com и facebook.com/egmont.bg.

За National Geographic Books
National Geographic Books & Home Entertainment е подразделението на Националното географско дружество на САЩ, което създава и разпространява книги, филми и други печатни и дигитални медии. Съдържанието с марката „Нешънъл Джиографик“ информира, забавлява и ангажира вниманието на различни аудитории към значимите теми на нашия свят. Всяка година компанията издава стотици заглавия за възрастни и деца, голяма част от които се превеждат на над 35 езика. Сред основните продукти на National Geographic Books & Home Entertainment са специалните фотографски и филмови колекции, пътеводителите, атласи за природата и животните. Теми като история, човешко съзнание, световна култура и космос също вълнуват авторите на издателството.

Няма коментари: