Онлайн книжарница

вторник, 16 септември 2014 г.

„Егмонт” издава нова книга в приключенската поредица за Юлисес Мур


„Егмонт” издава „Първият ключ” - шестата книга в приключенската фентъзи поредица за мистериозния Юлисес Мур. Дали Джейс, Джулия и Рик ще разкрият най-накрая самоличността на Юлисес Мур? Това българските читатели ще научат на 20 септември.
„Първият ключ” излиза едновременно в хартиен и електронен формат. Е-книгата ще може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store и Amazon, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас като biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, globulbooks.com, ciela.com и mobilis.bg.

Научете повече...

Историята

„Когато най-накрая откриеш тайната, пази внимателно идентичността й. Това е молитвата ми: бъди предпазлив, ако искаш да подариш свободата на Килмор Коув.”

Какво ли е имал предвид Юлисес Мурс с тези си думи? Джейсън, Джулия и Рик ще трябва да разбулят тази поредна загадка. Както и да открият първия ключ, с който може да се отваря и затваря Вратата на времето. В търсене на този ключ децата се пренасят в Средновековието, а заедно с тях натам се насочват Обливия Нютон и Манфред. Близнаците и Рик трябва да открият ключа преди двамата злодеи. Настъпва часът на истината и моментът тримата приятели да открият отговорите на всичките си въпроси...

Отзивите

Поредицата, която разбулва тайната на Юлисес Мур, започва да излиза през 2004 г. в Италия. Превръща се в безспорен бестселър с близо 2 милиона продадени екземпляра, преведена на 24 езика, сред които английски, френски, немски, испански, руски, корейски, китайски и японски. Повече за нея ще откриете тук: http://egmontbulgaria.com/ulyssesmoore

Авторът

Кой е Юлисес Мур? Това никой не знае... Записките му, които проследяват приключенията на Джейсън, Джулия и Рик, са открити и предадени за публикуване от италианския кореспондент Пиердоменико Бакаларио. Загадката на Юлисес Мур тепърва предстои да бъде разбулена...

„Егмонт” е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група „Егмонт”. Мисията на компанията е да създава и разказва истории.
Сред основните й партньори са авторитетни компании като Disney, Mattel, National Geographic, Warner Bros и др.
„Егмонт” е издател на силни и утвърдени автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън, Джон Грийн, Вероника Рот и др.
Повече за „Егмонт” в България: egmontbulgaria.com, facebook.com/egmont.bg
Официална страница на медийна група „Егмонт”: egmont.com

Няма коментари: