Онлайн книжарница

петък, 23 януари 2015 г.

Кратка рецензия на „Красиво начало” от Кристина Лорен


Любовта сама по себе си е красива, живителна, но когато е между двама искрено обичащи се, тя става велика.
Кристина Лорен успява да ни убеди, че силните чувства са необходимост, защото не само правят хората щастливи, но и ги превъзпитават.
Клоуи Милс е млада, красива, работеща девойка. Тя е готова дори с ритници да отстоява своето мнение, право на избор и на действие. Но срещата и с Бенет я променя, тя разбира, че когато обича един човек трябва да прави отстъпки и да се променя. Горкият Бенет, чиито родители не са го възпитавали, учили, че трябва да си избере дама, заради която да пренебрегва своите капризи и интереси.
"Намери жената, която ще те накара да бъдеш по-добър човек!"
Младият човек наистина открива дамата на своя живот, която му дава всичко, но преди всичко силна, чиста обич.
Той се влюбва безумно. В началото мисли, че ги свързва само секса, но постепенно открива, че Клоуи е всичко за него, че всяка минута без нея е пропиляно време. Тя го кара да бъде по-отзивчив човек.
Те са млади, гладни за плътски страсти, но Бенет започва да откроява лудият секс от любенето. Отдаден на своята работа, младият човек започва да отделя все повече време за Клоуи, тъй като за него тя е всичко на света.
Бенет Райън обаче има своите приятели, които като него обичат красиво и предано - Макс, Сара и брат му Хенри.
Много е забавен разказът за сватбата на Клоуи и Бенет. Дори на ергенското парти двамата откриват, че не могат един без друг. Бенет е изнервен, защото разбира, че една сватбена церемония си има своите грижи и трудности; особено когато трябва да понася познати и непознати, ексцентрични особняци, а в същото време жадува за булката.
Но цялото щастие на света се изсипва в ръцете му, когато вижда как любимата хвърля неудобните обувки и тичайки се озовава в прегръдките му.
"Целувах го затова, че ме караше да се смея, затова че ме караше да пищя. Затова, че беше единственият човек на света, който истински ме разбираше, затова че беше... като мен, затова че въпреки всичко успявахме да постигнем съгласие... понякога. Целувах го, затова че беше Бенет Райън, моят Красив Негодник."
Купете „Красиво начало” тук:
http://egmontbulgaria.com/knigi-3/img-src-http-staticegmontbulgariacom-uopng-align-center-border-0-romantichni-romani-376/krasivo-nachalo-2383.html

Няма коментари: