Онлайн книжарница

петък, 15 май 2015 г.

ЕГМОНТ издава четвъртата книга в популярната тийн поредица „Изборът”


Романтичната фентъзи поредица „Изборът” на Кийра Кас плени читателите още от първата страницата. В четвъртата книга – „Наследницата”, кралското семейство на Илеа е изправено пред съвсем нов Избор, а читателите ще научат какво се случва след „И заживели щастливо”.
„Наследницата” ще излезе на български едновременно в хартиен и електронен формат на 16 май. . Е-книгата ще може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас като biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, ciela.com и mobilis.bg.

Научете повече...
НАСЛЕДНИЦАТА

35 кандидата. 1 принцеса. Започва нов Избор...

Преди 20 години Америка Сингър спечели короната и сърцето на принц Максън. Сега е време принцеса Идлин да открие истинската любов.

През целия си живот Идлин е слушала приказки за това как са се срещнали родителите ѝ. Винаги е смятала историята им за страшно романтична, без обаче да си фантазира, че би могла да се повтори някога за нея. Но животът на една принцеса не ѝ принадлежи напълно и затова, независимо колко силно и отчаяно Идлин се опитва да отложи собствения си Избор, той е на път да се случи.
Принцесата не очаква той да завърши като приказната любовна история на родителите ѝ, нито пък вярва, че ще открие любовта. Но дали любовта няма да я открие въпреки всичко?

Обем: 328 стр.
Цена: 12,90 лв.

Отзивите

Очарователна поредица, изпълнена с неочаквани обрати, „Изборът” е преведена на повече от 24 езика. Почитателите на приказните сюжети ще се влюбят в алтернативната реалност, която оживява на страниците й. В края на април стана ясно, че Warner Bros. Entertainment са спечелили правата за екранизацията.

Авторът

Кийра Кас израства в Южна Каролина и учи история в университета Радфорд. Днес живее в Блексбърг, Вирджиния, със семейството си. В свободното си време обича да чете и да танцува. Може да я посетите на kieracass.com или да я последвате в twitter на @kieracass

Няма коментари: